blog

Welkom bij Strandzuid !

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Strandzuid en je je hebt aangemeld voor onze mailinglist om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Allereerst: even ons virtueel voorstellen…  Strandzuid is onderdeel van Unlimited Label en is exploitant van bijzondere horeca- en evenementengelegenheden in Amsterdam met elk een unieke identiteit. Wij kunnen vaststellen dat geen enkel restaurant in Amsterdam zo veel veelzijdigheid kent. Wil jij met je voetjes in het zand en liggen op onze strandbedjes, dansen op de bierborrel, een bruiloft organiseren, een vrijdagmiddagborrel met je collega’s,  lunchen op het water (ja echt!), dineren tussen de tropische planten? Het kan allemaal bij Strandzuid. Naast strandbedjes en ruime lunchplekken hebben we sinds korts iets nieuws: een waterterras! Op dit terras pak je de hele dag door zon en heb je ook nog eens een geweldig uitzicht. Wij zijn heel trots dat we jullie nu ook daar mogen verwelkomen.

Velen omschrijven ons als ‘an escape out of the city’. Echter, onze locatie is midden in de stad! Wij hebben alle tropische elementen voor je verzameld, dat je niet de stad uit hoeft voor een ultiem rust momentje.

Kom je snel kennis met ons (en ons nieuwe terras) maken?

Groetjes en tot op het strand! Team StrandZuid

20220414-Par-pa-fotografie-StrandZuid-3209-1

Allereerst: even ons virtueel voorstellen…  Strandzuid is onderdeel van Unlimited Label en is exploitant van bijzondere horeca- en evenementengelegenheden in Amsterdam met elk een unieke identiteit. Wij kunnen vaststellen dat geen enkel restaurant in Amsterdam zo veel veelzijdigheid kent. Wil jij met je voetjes in het zand en liggen op onze strandbedjes, dansen op de bierborrel, een bruiloft organiseren, een vrijdagmiddagborrel met je collega’s,  lunchen op het water (ja echt!), dineren tussen de tropische planten? Het kan allemaal bij Strandzuid. Naast strandbedjes en ruime lunchplekken hebben we sinds korts iets nieuws: een waterterras! Op dit terras pak je de hele dag door zon en heb je ook nog eens een geweldig uitzicht. Wij zijn heel trots dat we jullie nu ook daar mogen verwelkomen.Velen omschrijven ons als ‘an escape out of the city’. Echter, onze locatie is midden in de stad! Wij hebben alle tropische elementen voor je verzameld, dat je niet de stad uit hoeft voor een ultiem rust momentje.

Kom je snel kennis met ons (en ons nieuwe terras) maken?

Groetjes en tot op het strand! Team StrandZuid

Beautiful spot
Love Strand Zuid for the easy atmosphere and large outdoor area , in the sun. Fantastic location, so easy to get to. The service is quick. The tajin cauliflower is amazing. Highly recommended!

- Magda
All perfect!!
The location, the floating terrace, the service and at least the amazing burger! 10 out of 10!

- Kristin
Prachtavond op het waterterras
Op deze zonnige avond een prachtige tafel op het vlot. Werden in de watten gelegd door het team en lekker gegeten op deze hele drukke avond. Knap

- Marieke
Previous
Next

Like, Share, Repeat

Connect with us!