blog

The waterterrace!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar naast onze andere 7 (!) binnen en buiten locaties bij Strandzuid, hebben wij een nieuwe parel: The Waterterrace.

Het waterterras is ons terras op het water met uitzicht op het Beatrixpark. Op dit heerlijke terras zit je de hele dag lekker in de zon. Mocht het weer omslaan, is het terras voor een groot deel overdekt met een parasol inclusief heaters. Do we need to say more? Wij kunnen wel uren praten over ons nieuwe terras, maar het ervaren is natuurlijk het allerbeste! Daarom alvast een kleine sneak preview in de video hiernaast.

 

Ps. Het waterterras is ook de ultieme locatie voor privé-evenementen. Een trouwerij, een borrel of een verjaardagsfeest? Niets is te gek bij ons.

Girls night
The staff was super nice, they reserved a table both inside and outside for us in case it was too cold and everything was smooth. The food came fast too. Very happy!

- Laureen
Amazing would go again!
Lovely views. Nice abs warm under heaters. Food was very tasty. Quick service. Friendly and helpful waitress. Loved it. Would 100% go back.

- Amy
Mooie locatie!
Zeer positief, mooie locatie in het water, mooie menukaart, goed eten.

- Raymond
Previous
Next

Like, Share, Repeat

Connect with us!