Zandvoort

''People who love to eat are always the best people."

Onze locatie Strandzuid Amsterdam, het stadsstrand van Amsterdam breidt uit naar de kust. Strandzuid Zandvoort opent zijn deuren op 1 mei 2022 als evenementenlocatie. Strandzuid hoe u van ons gewend bent alleen aan de kust.

Alles is mogelijk; bedrijfsfeest, bruiloft, vrienden/ zaken diner of een heerlijk zomerse barbecue aan het Strand. Strandzuid Zandvoort heeft meerdere verschillende locaties zowel binnen als buiten met alle benodigde faciliteiten om een succesvolle, op maat gemaakte events te organiseren samen met jou als organisator!

Onze evenementen team heeft een enorme kennis opgebouwd door het mogen faciliteren van meer dan 300 events per jaar bij onze locatie Strandzuid in Amsterdam. In deze brochure staat de capaciteit, prijzen en mogelijkheden beschreven. Daarnaast is alles aan te passen met sales team naar jouw wensen.

Locatie

In de zuidelijke helft van Strandzuid aan het water bevindt zich het Restaurant. Deze locatie is ruim opgezet met een grote bar en modulaire inrichting. Het Restaurant heeft aan de voorkant een groot terras en een terras aan de waterkant doorlopend tot aan The Boat House. In het Restaurant kunnen gasten tijdens de zonnige maanden terecht voor lunch, borrel en diner. De menukaart wordt gesierd door kwalitatief hoogstaande gerechten die voor iedereen herkenbaar zijn en bij het seizoen passen.

Food

Onze grootste evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en door het gebruik van het vele glas geeft het een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de kes 300 personen, maar in combinatie mog meer capaciteit te creëren is het mogelijk om The Boat House met het Restaurant te verbinden door het weghalen van de geluidsdichte w

Strandzuid Amsterdam

Eat. Beach. Sleep. Repeat.

Vakanties beginnen in Amsterdam bij Strandzuid. Dit is de plek voor een speciaal biertje op het terras, zonnen midden in de stad, een diner tijdens een zwoele (lente)avond of een zomer-brainstorm jouw collega’s. Strandzuid brengt oneindig veel stranddagen en gezellige borrelavonden naar de hoofdstad.

Plan your event

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

‘’Eat, beach, sleep & repeat’’

Bekijk onze event brochure voor alle locaties
en mogelijkheden

"People who love to eat are always the best people."