Restaurant

"People who love to eat are
always the best people."

Lunch

Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch bij Strandzuid. Van frisse zomer salades tot warme gerechten van de Josper oven. Klassieke gerechten in combinatie met trendy zomerse gerechten vormt de kaart van Strandzuid. Benieuwd naar al onze lunchgerechten bekijk snel de menukaart via onderstaande knop.

Borrel

Sluit jouw werkdag goed af met een gezellige borrel met collega’s of vrienden op het Stadsstrand van Amsterdam. Wij hebben een ruime drankkaart met heerlijke speciaal bieren of een luxe cocktail. Toch zin in een verfrissend wijntje dan is onze MIP-classic rosé een echt aanrader! Een borrel is geen borrel zonder heerlijke hapjes. Ga voor oer Hollandse bitterballen of spice it up met onze smokey BBQ meatballs. Strandzuid is een heerlijk plek om jouw dag goed af te sluiten.

Diner

Wil jij heerlijk dineren of heb je gewoon even geen zin om te koken? Strandzuid heeft een uitgebreide kaart en biedt voor elke gelegenheid een heerlijk gerecht. Probeer eens onze gerechten van de Josper oven voor een heerlijke rooksmaak of ga voor een zomers gerecht zoals onze classic kipsaté. Neem snel een kijkje op ons menukaart.

Book a table

Wat leuk dat jij een tafel bij Strandzuid wilt boeken! Reserveer rechtsonder gemakkelijke jouw tafel. Wil jij met een groep groter dan 10 personen komen? Dat is geen probleem via de knop hieronder kun je een groepsreservering aanvragen. 

Wil jij een groepsreservering maken voor meer dan 40 personen, ons sales team staat voor je klaar! klik op onderstaande knop om een aanvraag te doen, stuur een e-mail met de details/wensen naar events@strand-zuid.nl of bel naar +31 (0) 20 616 8660.

‘’Voor dat echte vakantiegevoel hoef je Amsterdam niet meer uit’’

''Nothing brings people
together like good food''