blog

Wie houdt er niet van
een feestje op z’n tijd?

Wij in ieder geval wel! Daarom organiseren wij zelf genoeg feestjes en evenementen waar iedereen welkom is, waaronder onze welbekende Bierborrels.

Wil jij toch je eigen evenement organiseren? Daar hebben wij ook genoeg opties voor. Strandzuid staat bekend om de multifunctionele locaties, verschillende buiten en binnen ruimtes. En hebben wij een ervaren sales team om samen met jou een op maat gemaakt event neer te zetten. We zetten de locaties even voor je op een rijtje:

The Jetty Bar: Zodra het weer het toelaat, is het tijd voor borrels en barbecues bij The Jetty; een bar (met eigen keuken en bar) aan het water. Deze buitenlocatie zal deels overdekt worden met een stijlvolle stretchtent en is dé ideale plek voor teambuilding met collega’s, verjaardagen met familie of een vrijdagmiddagborrel met vrienden/ collega’s maar ook voor het organiseren van prachtige (huwelijks)ceremonies. 

The boat house: Onze grootste evenementenlocatie met eigen terras is The Boat House, gelegen aan het water naast het Restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en door het gebruik van het vele glas geeft het een perfecte koppeling met buiten.

The waterterrace: Via de steiger loop je over het water naar je exclusieve locatie, een drijvend terras op het water met uitzicht op het Beatrixpark. Een unieke locatie voor borrels, diners, silent disco of een (huwelijks)ceremonie. Het terras is voor een groot deel overdekt met een parasol inclusief heaters.

 

The restaurant: The Restaurant heeft aan de voorkant een groot eigen terras. Op deze locatie kunnen gasten tijdens de zonnige maanden terecht voor lunch, borrel en diner maar is ook de perfecte locatie voor jouw evenement. De menukaart wordt gesierd door kwalitatief hoogstaande gerechten die voor iedereen herkenbaar zijn en bij het seizoen passen.

The waterfront: The Waterfront is een overdekte borrellocatie met een gezellige stretchtent en prachtig uitzicht over het water. Het is een perfecte plek om te borrelen of barbecueën met collega’s, vrienden of familie. Het eten wordt geserveerd vanuit de aangelegen keuken van The Beach Bar

The beachhouse: De locatie binnen heeft een typische zomerse sfeer, met speelse elementen, veel licht en een eigen terras. Het is gelegen aan het grote strand van Strandzuid.

The playground: The Playground is dé plek voor een ontspannen borrel. Deze borrel locatie bevindt zich op het strand, is overdekt met een stretchtent.  The Playground leent zich uitstekend voor vrijmibo’s, verjaardagen, afstudeerborrels en andere informele aangelegenheden met een zomers karakter.

De volledige opties bekijken?

Like, Share, Repeat

Connect with us!