Events

''Nothing brings people together
like good food''

Strandzuid heeft meerdere multifunctionele locaties, verschillende buitenruimtes en alle benodigde faciliteiten om succesvolle, op maat gemaakte events te organiseren samen met jou als organisator! Verder heeft ons evenementen team een enorme kennis opgebouwd door het mogen faciliteren van meer dan 300 events per jaar. Het resultaat van de combinatie tussen ons ervaren team en de zorgvuldig ontworpen locaties leidt tot een onvergetelijke ervaring op een unieke evenementenlocatie in Amsterdam.

The Restaurant

In de zuidelijke helft van Strandzuid aan het water bevindt zich het Restaurant. Deze locatie is ruim opgezet met een grote bar en modulaire inrichting. Het Restaurant heeft aan de voorkant een groot terras en een terras aan de waterkant doorlopend tot aan The Boat House. In het Restaurant kunnen gasten tijdens de zonnige maanden terecht voor lunch, borrel en diner. De menukaart wordt gesierd door kwalitatief hoogstaande gerechten die voor iedereen herkenbaar zijn en bij het seizoen passen.

The boat house

Onze grootste evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en door het gebruik van het vele glas geeft het een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen flexibele bar en toiletgroep. De maximale capaciteit van The Boat House is 300 personen, maar in combinatie met het bijbehorende terras kunnen we hier tot wel 500 personen kwijt. Om nog meer capaciteit te creëren is het mogelijk om The Boat House met het Restaurant te verbinden door het weghalen van de geluidsdichte wand tussen beiden ruimtes. Ook kan het Boat House terras gecombineerd worden met de naastgelegen Jetty Bar.

The beach house

The Beach House is gelegen aan het grote strand van Strandzuid. Het is een intieme ruimte met een eigen bar voor groepen tot 150 personen. In combinatie met het ruime terras kan het maximaal aantal personen opgehoogd worden naar 250 personen. De locatie binnen heeft een typische zomerse sfeer, met speelse elementen en veel licht. Het terras heeft uitzicht op het strand en heeft meerdere parasols met heaters. Het meubilair heeft zowel binnen als buiten een standaard indeling met verschillende zithoeken, maar kan natuurlijk naar wens worden aangepast.

The Jetty Bar

Zodra het weer het toelaat, is het tijd voor borrels en barbecues bij The Jetty; een bar (met eigen keuken) aan het water. Deze buitenlocatie zal deels overdekt worden met een stijlvolle stretchtent en is dé ideale plek voor teambuilding met collega’s, verjaardagen met familie of een vrijdagmiddagborrel met vrienden/collega’s. The Jetty bar heeft een overdekte capaciteit van 150 gasten, maar kan uitgebreid worden in combinatie met het terras van The Boat House.

The Playground

The Playground is dé plek voor een ontspannen borrel. Deze borrel locatie bevindt zich op het strand, is overdekt met een stretchtent, heeft vlonders en een eigen zij ingang. Net als The Jetty Bar, leent The Playground zich uitstekend voor vrijmibo’s, verjaardagen, afstudeerborrels en andere informele aangelegenheden met een zomers karakter. De maximale capaciteit is 80 personen.

The Beach Bar

Naast het terras van het restaurant en het strand van The Beach House, ligt The Beach Bar; een buitenlocatie met standalone bar en keuken. Net als The Jetty, leent The Beach Bar zich uitstekend voor vrijmibo’s, verjaardagen, afstudeerborrels en andere informele aangelegenheden met een zomers karakter. Vanaf het strand haal je hier makkelijk een hapje of een drankje. Rondom de bar bevinden zich grote statafels die te reserveren zijn voor borrels, vergelijkbaar met het Bierterras van Strandzuid.

The Waterfront

Direct naast de ingang van Strandzuid en het Restaurant terras ligt The Waterfront. The Waterfront is een overdekte borrellocatie met een gezellige stretchtent en prachtig uitzicht over het water. Het is een perfecte plek om te borrelen of barbecueën met collega’s, vrienden of familie. Het eten wordt geserveerd vanuit de aangelegen keuken van de Beach Bar. De maximale capaciteit van The Waterfront is 80 personen.

Mip lounge & pop-up terras

The Playground is dé plek voor ontspanning door inspanning. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een speelterrein, maar dan voor jong en oud. Afkicken van je werk met een potje tafeltennis, een toernooitje tafelvoetbal met vrienden, volleyballen tijdens een bedrijfsuitje, jeu des boules of sjoelen met de kids; je doet het hier.

The Water Terrace

De nieuwste aanwinst van Strandzuid; The Water Terrace! Via de steiger loop je over het water naar je exclusieve locatie, een drijvend terras op het water met uitzicht op het Beatrixpark. Een unieke locatie voor borrels, diners, silent disco of een (huwelijks)ceremonie. Het terras is voor een groot deel overdekt met een ronde parasol inclusief heaters. De maximale capaciteit is 120 personen.

Plan your event

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze event brochure voor alle locaties
en mogelijkheden

Gallery

"People who love to eat are always the best people."